Planlagte kull

Ta kontakt dersom du ønsker å reservere en valp fra oss, eller å stå på uforpliktende liste. 
 


Planlagte parringer 2024

Sommer: Tuva x Vincent T 
Cava x Ice (Heather´s Black Ice) 

Vinter/vår 2025 

Pinup x 


 


Ta kontakt dersom du er interessert i valp av oss. Vi prøver å se hvilke valper som passer til hvilke kjøpere. Fortell gjerne om deg selv, hvordan du/dere bor, hva dere tenker å bruke hunden til og tidligere erfaring med hund. 

Valp fra Fianas Tribe?
Valpene fra oss koster 28. 000 nok. Det er veldig ønskelig for avlsarbeidet vårt at valpene helsesjekkes, samt stilles ut for 2 ulike dommere. Derfor tilbakebetaler vi kr. 2000 når hunden er HD-røngtet, AD-røngtet, øyelyst og har fått kritikk fra minst 2 ulike dommere. Dette beløpet blir tilbakebetalt når resultater foreligger i dogweb, senest når hunden er 2 år. 

Individuelle avtaler ang. avl kan forekomme, alle kontrakter er unike.

Valpene vokser opp på et eget rom i huset - her kan tispa gå ut og inn som hun vil. Når valpene er 2-3 uker begynner de å få utforske resten av huset, og får møte andre hunder i husstanden fra de er ca. 3-4 uker. Jeg tilbringer mye tid sammen med valpene og mor, og har en god del besøk fra de er 3 uker så de skal være godt sosialiserte. Valpene har fra tidlig av egen do-plass, og finner fort ut at det er do-plassen. Der bruker jeg kunstgress med pellets under. Fra de er 5-6 uker får de de fleste måltid ute - og lærer dermed også å gå på do ute. Du kan ikke forvente at valpen er 100% husren når den kommer til deg 8 uker gammel - men tilbakemeldinger har vært at det går veldig fort.  

Vi er opptatt av at riktig valp kommer til riktig hjem. 

Du får med en valpepakke fra oss, noe innhold kan variere - men i alle er det minst: 

- Stamtavle og registreringsbevis
- Pass med vaksine og ID-merking 
- Helseattest fra vetrinær
- Kjøpskontrakt
- 3 kg mat som de er vandt med å spise
- Et teppe
- Godbiter og gavekort fra musti
- Guide til et godt hundeliv fra musti 
- Egen facebookgruppe for kullet
- Oppfølging etter ønske