Planlagte kull


Fianas Tribes Athina In Redness x Red Rock You've Gotta Pay To Play fikk 5 søte små 11.02.23
 Les mer om foreldrene på siden deres, Athina (Athilla) og Teobe
 

 Pin up og Fianas Tribes Arlo two Blue fikk 2 små 14.04.2023.


Vi planlegger muligens et kull til i løpet av høsten 2023, foreldre er noe usikkert pr. dags dato. Oppdaterer når det er bestemt!


Ta kontakt dersom du er interessert i valp av oss. Vi prøver å se hvilke valper som passer til hvilke kjøpere. Fortell gjerne om deg selv, hvordan du/dere bor, hva dere tenker å bruke hunden til og tidligere erfaring med hund. 

Valp fra Fianas Tribe?
Valpene fra oss koster 28. 000 nok. Det er veldig ønskelig for avlsarbeidet vårt at valpene helsesjekkes, samt stilles ut for 2 ulike dommere. Derfor tilbakebetaler vi kr. 2000 når hunden er HD-røngtet, AD-røngtet, øyelyst og har fått kritikk fra minst 2 ulike dommere. Dette beløpet blir tilbakebetalt når resultater foreligger i dogweb, senest når hunden er 3 år. 

Individuelle avtaler ang. avl kan forekomme, alle kontrakter er unike.

Valpene vokser opp på et eget rom i huset - her kan tispa gå ut og inn som hun vil. Når valpene er 2-3 uker begynner de å få utforske resten av huset, og får møte andre hunder i husstander fra de er ca. 3-4 uker. Jeg tilbringer mye tid sammen med valpene og mor, og har en god del besøk fra de er 3 uker så de skal være godt sosialiserte. Valpene har fra tidlig av egen do-plass, og finner fort ut at det er do-plassen. Der bruker jeg kunstgress med kladder under. Fra de er 5-6 uker får de de fleste måltid ute - og lærer dermed også å gå på do ute. Du kan ikke forvente at valpen er husren når den kommer til deg 8 uker gammel - men tilbakemeldinger har vært at det går veldig fort.  

Vi PAT-tester valpene når de er 7 uker gamle, for å screene avlsarbeid og for å finne riktig hjem til riktig valp. 

Du får med en valpepakke fra oss, noe innhold kan variere - men i alle er det minst: 

- Stamtavle og registreringsbevis
- Pass med vaksine og ID-merking 
- Helseattest fra vetrinær
- Sammendrag av PAT-test
- Kjøpskontrakt
- 2 kg mat som de er vandt med å spise
- Et teppe
- Godbiter og gavekort fra musti
- Guide til et godt hundeliv fra musti 
- Egen facebookgruppe for kullet
- Oppfølging etter ønske